Flexit Nordic S4 Premium

Komplett filtersett til: Flexit Nordic S4 Premium

Tilsvarer artikkelnr 116177

Filtersettet inneholder 2 stk platefilter med mål: 247x365x31mm.

Premium filter produseres av filtermedie med høyere filtrering. Et standard filter stopper ca 55% av partikler som er mindre en 1 μm. 

Med premium filter stoppes hele 80% av de samme partiklene. Premium filter anbefales dersom man er allergisk mot pollen, har astma eller ønsker og filtrere bort mest mulig av partikler og støv i din inneluft.

Les merShow less
kr 619.00 (inkl. mva)
Kampanje:
Få 1 GRATIS filtersett!
Ved kjøp av 5 filtersett får du det ene settet helt GRATIS
Tilleggsprodukter:

Benytt vårt beste tilbud: Kjøp 5 - få 20% rabatt

Antall Enhetsrabatt Du sparer
5 20% kr 619.00
På lager
Bytt filterkvalitet:
Beskrivelse

Hvordan bytter jeg filter? 

1. Slå av ventilasjonssystemet.

2. Vent til viften har stoppet helt, og åpne deretter døren på ventilasjonsanlegget.

3. Ta ut de gamle filterene og kast dem i restavfallet. Vi anbefaler bruk av vårt rengjøringskit for filterbytte.

4. For grundig vedlikehold, tørk over innsiden av aggregatet med en klut eller bruk en støvsuger for å rengjøre kanalene.

5. Sett inn de nye filterene, og forsikre deg om at pilen på filteret peker i riktig retning. Luftstrømmen skal gå "gjennom" pilen.

6. Lukk ventilasjonsanlegget og sikre det med låsemekanismen.

7. Slå på ventilasjonssystemet og kontroller at det fungerer som normalt.

 

Originale/Uoriginale filter

Det er vanlig at flere produsenter av ventilasjonsaggregater hevder i sine brukermanualer at kun originale filter må brukes for å opprettholde garantien og reklamasjonsretten. Dette er imidlertid feil og i strid med konkurranseloven og markedsføringsloven. Så lenge filterene er ISO-sertifiserte, kan garantien og reklamasjonsretten ikke nektes, og du har full frihet til å kjøpe filter fra hvor du selv ønsker.

I mange tilfeller kan våre filter til og med ha bedre kvalitet enn de som tilbys av produsenten. Mange produsenter bruker filterklasse ePM2.5, mens våre filter er klassifisert som ePM1, som innebærer en strengere og mer effektiv filtrering. Det kan være lurt å sjekke hvilken filterklasse du har fra før.

 

Ny generasjon filtermedie

Alle filtersett levert av Filtergiganten AS er produsert med Nanowave-materiale. Nanowave-filtermateriale representerer den nyeste generasjonen av filtermateriale og gir våre posefilter en optimal evne til å fange partikler, samtidig som det har ekstremt lavt trykkfall. Våre posefilter oppnår energiklasse A+ takket være Nanowave-mediet.

Nanowave-mediet overgår betydelig ytelsen til syntetiske eller glassfiberbaserte filtre. Det reduserer trykkfallet med opptil 40% sammenlignet med andre filtertyper og overholder alle kravene i ISO 16890-standarden.

Våre filtre er grundig testet og godkjent av RISE-Sveriges Forskningsinstitutt, og filtermediet leveres av en av verdens største produsenter av filtermedier, Hollingsworth & Vose.

Du kan også finne våre testresultater og produktdetaljer for posefilter produsert med Nanowave på våre nettsider.

 

For bedriftsavtaler og spesialtilbud for større volum av filtre, vennligst kontakt vår kundeservice. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for bedrifter.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 619.00 (inkl. mva)
Komplett filtersett til: Flexit Nordic S4 Premium Tilsvarer artikkelnr 116177 Filtersettet inneholder 2 stk platefilter med mål: 247x365x31mm. Premium filter produseres av filtermedie med høyere filtrering. Et...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 398.00 (inkl. mva)
Komplett filtersett til: Flexit Nordic S4 Tilsvarer artikkelnr 116177 Filtersettet inneholder 2 stk platefilter med mål: 247x365x31mm. Filtersettet er produsert i kvalitet ePM1 65% tilsvarende eller bedre enn...
kr 799.00 (inkl. mva)
Komplett filtersett til: Flexit Nordic S4 Karbon/Kullfilter Tilsvarer artikkelnr 116177 Filtersettet inneholder 2 stk platefilter med mål: 247x365x31mm. Filtersettet er produsert i kvalitet ePM1 65% tilsvarende...

Meny

Kundeportal

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.