Om oss

 

Filtergiganten AS ble grunnlagt med lidenskap for å tilby det norske markedet en forbedret opplevelse når det gjelder kjøp av ventilasjonsfilter

 

Historien begynner med meg, som i mange år jobbet for en av Norges største nettbutikker for salg av ventilasjonsfilter. Gjennom denne erfaringen kunne jeg identifisere områder der tjenesten kunne forbedres, både med hensyn til pris, kvalitet og kundeservice. Jeg innså at forbrukerne ikke skulle måtte betale overpris for noe så enkelt og viktig som et filter.

Det var denne visjonen som førte til etableringen av Filtergiganten i oktober 2023. Fra dag én målet vært klart: Å tilby markedet det beste innen ventilasjonsfilter, med fokus på rask leveringstid, god kvalitet, rimelige priser og bedre kundeservice.

I løpet av kort tid har Filtergiganten blitt en toneangivende aktør innen salg av ventilasjonsfiltre i Norge. Dette skyldes ikke bare vår dedikasjon til kvalitet og verdi, men også vår forpliktelse til å imøtekomme kundenes behov. Vi er stolte over å ha etablert en solid omdømme for å levere produkter av ypperste kvalitet, ledsaget av enestående kundeservice, og vi ser frem til å fortsette å vokse og betjene våre kunder på aller beste vis i fremtiden.

Vi går all-in på å gi deg de beste prisene, uansett om du trenger filter til hjemmet ditt, ett borettslag eller en bedrift.

I nettbutikken vår har vi et bredt utvalg av topp kvalitetsfiltre, og hvis du noen gang trenger hjelp, er kundesenteret vårt alltid klart til å bistå.

Vi leverer alle slags filter, og hvis du ikke finner akkurat det du leter etter, er det bare å ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg!

Meny

Kundeportal

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.